Boegbeeld van Real Madrid steunt zijn ex-club nog steeds: "Hoop dat ze de CL winnen"

12 mei 2016 13:10

Iker Casillas stond jaren tussen de palen bij Real Madrid. Sinds dit seizoen speelt hij bij FC Porto, maar de doelman is nog altijd supporter van zijn ex-ploeg. Dat laat hij weten in een interview met Marca.

San Iker won de Beker met de Grote Oren drie keer en stond in doel toen Los Blancos hun felbegeerde tiende Champions League binnenhaalden in 2014 tegen Atlético Madrid. "Hopelijk zien we op 28 mei een herhaling van die finale", aldus Casillas. Toen trokken de Koninklijken aan het langste eind. Ze stuurden stadsrivaal Atlético met een 4-1-nederlaag huiswaarts.

Ondanks zijn trouw, zijn er nog altijd vragen over zijn vertrek uit Madrid, maar de ex-kapitein heeft gezegd dat hij dat ooit zelf zal uitleggen. "Ik wil er niet in de media over praten, maar als ik op een dag beslis om alles uit de doeken te doen, zal ik het in een boek schrijven", vertelde hij.

Zinedine Zidane

De Real-legende gelooft ook in het werk van de nieuwe coach en medelegende, Zinedine Zidane. "We zien nu een Real Madrid waarin nog weinig mensen vertrouwen hadden twee maanden geleden. Voor mij is het duidelijk dat de trainer een grote hand heeft in de ommekeer."

Johan Walckiers

La Liga \\ Champions League \\ FC Porto \\ Atlético Madrid \\ Real Madrid
 
 
Reacties.