Sprokkels 12/05: finale Champions League te volgen via Youtube, topseizoen voor Parma en Buffon tekent bij

12 mei 2016 20:15

Met de play-offs komt het slot van het seizoen in zicht, maar onze redactie krijgt dagelijks ook een karrenvracht aan nieuwtjes en leuke weetjes binnen. We gieten het zoals dagelijks in een handig overzicht.

  • De finales van de Champions League en de Europa League zullen te volgen zijn op Youtube. BT Sport heeft uitzendrechten voor de competities en zal ze simultaan uitzenden op de televisie en op het Youtubekanaal.

  • De Canadees Victor Montagliani is in Mexico-Stad verkozen tot voorzitter van de (voetbalbond van Noord- en Midden-Amerika & de Caraïben( CONCACAF). De drie vorige voorzitters waren betrokken bij het corruptieschandaal binnen de FIFA.

  • Parma maakt werk van zijn comeback. De Italiaanse traditieclub promoveerde uit de Serie D zonder één verliespartij.

  • Eric Deleu werd aangesteld als nieuwe technisch directeur bij Cercle Brugge.

  • Gianluigi Buffon (38) verlengde zijn contract bij Juventus tot medio 2018. Ook Andrea Barzagli (35) gaat tot die termijn door bij Juve.

  • Een 200-tal WS Brussel-fans probeerde gisteren op de hoofdzetel van de KBVB verhaal te halen voor de niet gekregen licentie. Er werd een oproep gedaan om tijdens de persconferentie van Marc Wilmots donderdagmiddag een nieuwe protestpoging te ondernemen.

Redactie

Jupiler Pro League \\ 2e klasse \\ Premier League \\ Bundesliga \\ Ligue 1 \\ Serie A \\ La Liga \\ Nederlandse Eredivisie \\ Anderlecht \\ Cercle Brugge \\ KV Mechelen \\ België
 
 
Reacties.