Één zijn met de Rode Duivels doe je op Football Plaza: Ladies Night!

12 juni 2016 10:40

Deze zomer kan je terecht op de "Football Plaza", een EK-Supportersdorp. Het belooft een unieke beleving te worden. Redenen genoeg om af te zakken. De match tegen Italië staat in het teken van de vrouwen.

Alle wedstrijden van de Rode Duivels worden uitgezonden op een gigantisch scherm van 50m². Daarnaast voorziet de organisatie ook tal van nevenactiviteiten. Een belevenis waar je met heel het gezin naartoe kan.

"Als je aan een vrouw vraagt welke ploeg, buiten de Rode Duivels, ze het liefst zien spelen is het antwoord waarschijnlijk Italië", bekent Geert Laureys van de organisatoren Sportizon op een persbabbel.

"Daarom is het op 13 juni Ladies night bij België tegen Italië. De vrouwen worden die dag in de watten gelegd met drankjes en geschenkjes."

Animatie

In het dorp zullen er talloze standjes zijn die eten en drinken voorzien. Jupiler, de bierpartner van het evenement, voorziet een "All-in-Red"-container waar je jezelf volledig rood kan laten schminken. De All-in-Red Drumband zorgt voor de nodige sfeer en naast selfies kan je ook een leuke herinnering mee naar huis nemen via de foto-animaties die er voorzien worden.

Zowel in Antwerpen (op de Groenplaats), Sint-Niklaas (Grote Markt) en Genk (Limburghallen) kan u terecht voor een geweldige avond. Wil je nog meer informatie? Surf naar www.footballplaza.be!

Redactie

België \\ Italië
 
 
 
Reacties.