Anderlecht bijt van zich af en komt met nieuwe op de proppen: "Frutos wordt niét de nieuwe coach"

13 juni 2016 11:31

RSC Anderlecht is nu al wekenlang vruchteloos op zoek naar een coach. De voorbije dagen kreeg paars-wit heel wat kritiek te slikken. De Belgische recordkampioen komt met een antwoord op de proppen.

Claude Puel, Frank de Boer, Rémi Garde, Morten Olsen,... Het lijstje trainers die RSC Anderlecht de deur wezen wordt stilaan te lang om op te sommen. Maar wat wil je? De nieuwe coach heeft een heel wat knip- en plakwerk voor de boeg.

En die afwijzingen is een instituut als Anderlecht niét gewend. Meer zelfs: er werd de voorbije dagen - door pers én publiek - dan ook heel wat kritiek richting Astridpark gestuurd.

De nieuwe coach moet volledig beantwoorden aan onze visie - Nicolas Frutos

"Anderlecht onderhandelt momenteel met enkele kandidaten", bijt paars-wit van zich af. "De directie en de club laten niets aan het toeval over. De nieuwe coach moet volledig beantwoorden aan onze visie."

Frutos wordt het... NIET!

"En Nicolas wordt zeker niet de nieuwe T1", benadrukt Anderlecht. "Hij biedt een meerwaarde op vlak van de jeugdopleiding. Die opdracht is niet te combineren met de taak van een hoofdcoach."

Cédric De Volder

Anderlecht
 
 
Reacties.