'Na Meunier kan ook deze verdediger van Club Brugge naar Franse topclub'

27 juni 2016 09:57

Het seizoen is in heel wat Europese landen achter de rug en de transfercarrousel begint tussen de EK-gekte door stilaan op volle toeren te draaien. En dus moet Club Brugge stilaan opletten voor de verschillende clubs die willen komen shoppen in Jan Breydel.

Michel Preud'homme is altijd duidelijk gebleven: hij wil zoveel mogelijk spelers van het afgelopen kampioenenjaar gewoon in zijn kern houden en dus zo weinig mogelijk wissels laten aanbrengen.

Maar een niet te weigeren bod is en blijft nu eenmaal niet te weigeren. En dus is het twee woorden spreken alvorens we zeggen of schrijven dat er niemand zal vertrekken.

Monaco

Eerder was er al de interesse van PSG en Napoli in Thomas Meunier, nu zijn er ook rond Stefano Denswil (nieuwe) geruchten opgedoken. In de Nederlandse pers staat te lezen dat de centrale verdediger van blauw-zwart naar AS Monaco kan, een Frans (sub)topper.

Al is het niet meteen gezegd dat de Nederlander naar Frankrijk zal vertrekken, want in het verleden was er ook al interesse vanuit Barcelona en Norwich City.

Redactie

Premier League \\ Ligue 1 \\ Club Brugge \\ Monaco \\ Barcelona \\ Norwich City
 
 
Reacties.