KBVB heeft opvolger voor Allaerts gevonden

06 juli 2016 20:21

Gewezen topscheidsrechter Paul Allaerts heeft zijn functie als directeur arbitrage naast zich neergelegd. Een maand later is er een opvolger gevonden voor de man. Ook een ex-scheidsrechter.

Paul Allaerts was sinds januari 2013 aan de slag als achtereenvolgens sportief directeur en directeur arbitrage, maar een maand geleden stopte hij er in die functie mee.

Vanuit de arbitrage zelf was er weinig steun voor Allaerts, wat bij de nieuwe sterke man - Johan Verbist - terug wel het geval moet worden. "Johan Verbist is vanaf heden de nieuwe coördinator arbitrage van het Betaald Voetbal", klinkt het.

Echte eer

Johan Verbist is enthousiast om deze nieuwe functie te kunnen bekleden: "Het is een echte eer voor mij deze kans te krijgen. Met alle medewerkers van het departement arbitrage gaan we onze ervaring gebruiken om onze scheidsrechters de mogelijkheid te bieden te werken in de beste omstandigheden.

"Met als doel hen progressie te zien maken opdat ze ook zouden kunnen schitteren op het hoogste internationale niveau", is de KBVB erg tevreden met de nieuwe topman.

Cédric De Volder

Anderlecht \\ Club Brugge \\ België
 
 
Reacties.