Neto niet tevreden ondanks goal: "Ik speelde een slechte match"

14 augustus 2016 12:01

Neto tekende na een geweldige aanval over links voor een heel knap doelpunt, maar was toch niet helemaal gelukkig achteraf. Zijn wedstrijd was immers niet op het niveau van z'n goal.

"Ik moet eerlijk zijn, dit was geen goeie prestatie van mij", aldus Neto achteraf. "Ik leed enorm veel balverlies en wanneer dat tegen deze ploeg voorvalt, heb je vaak een probleem. Gelukkig heb ik teamgenoten die het konden opvangen en keepte Rinne een goeie match."

Neto was wat ziekjes, maar wou geen excuses zoeken. "Het is simpel, als ik mij te ziek voel om te spelen, moet ik het aan de coach zeggen. Dit mag geen excuus zijn, ik moet gewoon kunnen toegeven dat het niet goed was."

Ik moet geen excuses zoeken, dit was niet goed -Renato Neto

Toch scoorde hij al z'n tweede competitiegoal van het seizoen en trof hij ook al in Europa raak. "Ik verkies nog steeds de drie punten boven een doelpunt scoren." Hij is wel de Gentse topschutter. "De Gouden Stier, laat die maar aan Perbet", lachte de Braziliaan.

Het was wel de eerste goal met buitenkant voet uit z'n carrière. "Hij ging er wel mooi in, daarover ben ik wel tevreden."

Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ Charleroi \\ KAA Gent
 
 
Reacties.