'Steve De Ridder dan tóch nog in Jupiler Pro League, maar niet bij Essevee'

16 augustus 2016 07:18

Steve De Ridder kondigde het afgelopen seizoen een paar keer aan: hij zou erg graag bij Zulte Waregem blijven. De aankoopoptie op de Belg werd niet gelicht bij Kopenhagen, maar beide clubs bleven lang praten over een eventuele overgang. Nu komt er een andere eersteklasser op de proppen.

De Ridder wilde graag in België blijven, maar moest ondertussen al een paar keer terugkeren naar Kopenhagen om er te trainen. De Belg is onlangs vader geworden en hoopte op een verlengd verblijf bij Zulte Waregem, maar dat zat er financieel niet in.

"Een verlengd verblijf in België zou me goed doen, maar ik besef ook dat je dat als speler niet altijd in de hand hebt. We hebben nu eenmaal een nomadenbestaan en op de tien jaar dat je prof bent moet je een hele carrière maken", klonk het ooit.

Steve De Ridder: "We hebben nu eenmaal een nomadenbestaan"

De Denen willen hun aanvallende middenvelder echter laten gaan en dus is de prijs intussen bijzonder flink gezakt. Zo flink dat ook andere clubs uitkijken naar de diensten van De Ridder.

Volgens Het Laatste Nieuws zou hij nu naar Sporting Lokeren kunnen. Meer zelfs: beide partijen én Kopenhagen zouden al dicht bij een overgang staan.

Manuel Gonzalez

Jupiler Pro League \\ Champions League \\ KAA Gent \\ Sporting Lokeren \\ Zulte Waregem \\ FC København
 
 
Reacties.