Braziliaanse Belg Wanderson: "Of ik de duels met Messi en Ronaldo zal missen? Misschien kom ik ze weer tegen in de CL"

17 augustus 2016 18:43

Met de verhuis van Getafe naar Red Bull Salzburg verliet de Braziliaanse Belg Wanderson La Liga voor de de Oostenrijkse Bundesliga. Zal hij de ontmoetingen met Cristiano Ronaldo en Lionel Messi niet missen dan?

"Het is natuurlijk anders om niet elke week tegen topspelers te spelen", vertelt Wanderson in gesprek met Voetbalkrant.com. "Maar ik wil elke match gewoon het beste van mezelf geven. En hopelijk kan ik ze opnieuw ontmoeten in de Champions league." (lacht)

In die optie deed Wanderson dinsdagavond een goede zaak. De winger ging met RB Salzburg 1-1-gelijkspelen bij Dinamo Zagreb en doet nog steeds een gooi naar het kampioenenbal. Toch zal hij zijn jaar in La Liga zeker koesteren.

Tegen Barça speelde ik een goeie match, alleen jammer van het resultaat

"De belangrijke wedstrijden waarin ik mocht starten tegen Barcelona en Real Madrid, in Camp Nou en Bernabeu, waren mooie ervaringen in mijn carrière die mij altijd zullen bijblijven. Vooral tegen Barça speelde ik een goede match, jammer genoeg zat het resultaat (6-0, red.) wat tegen."

Johan Walckiers

2e klasse \\ La Liga \\ Champions League \\ Lierse SK \\ Red Bull Salzburg \\ Barcelona \\ Real Madrid \\ Getafe \\ Dinamo Zagreb
 
 
Reacties.