Serieuze waarschuwing voor Weiler: "Kijk wat met Neumann gebeurde"

24 augustus 2016 08:05

Rene Weiler is als een wervelwind begonnen bij Anderlecht. Een tsunami aan veranderingen bij een club die dat nodig had. En wie niet mee wil gaan op zijn boot, moet overboord.

Sebastian De Maio is er zo eentje, maar ook Kara Mbodji wil nog weg. Dat heeft een bron van Sport/Voetbalmagazine expliciet laten weten. Samen met nog wat raad voor Rene Weiler, die zich daar waarschijnlijk weinig van zal aantrekken.

''Weiler moet oppassen dat zijn aanpak niet als een boemerang terug in zijn gezicht komt. Kijk wat er met Herbert Neumann gebeurd is. Hij probeerde de club van binnenuit te veranderen, plande trainingen in om zeven uur ‘s morgens... Na 52 dagen was het gedaan", verwijst men naar de Duitser die wel heel snel aan de deur gezet werd.

De kans dat Weiler de weg van Herbert Neumann opgaat, is quasi onbestaande.

Bij Weiler is de kans bijzonder klein dat zoiets gebeurt. Het bestuur heeft reeds stevige steun in hem en zijn aanpak uitgesproken. Dat Kara weg wil, hoeft ook niet verwonderlijk te heten. Weiler wou hem al vervangen bij het begin van de competitie en het bestuur is nog steeds op zoek naar een andere verdediger, al stond hij dit seizoen in de competitie wel al drie keer in de basis.

Redactie

Jupiler Pro League \\ Europa League \\ Anderlecht \\ Slavia Praha
 
 
Reacties.