Overzicht Spanje: Real komt met de schrik vrij, dramatische start Valencia

27 augustus 2016 22:09

Tweede speeldag in La Liga en de toppers gaan natuurlijk op zoek naar een foutloos parcours. Real Madrid mocht bijvoorbeeld voor het eerst voor eigen publiek aantreden na de eenvoudige zege bij Real Sociedad.

Real Madrid - Celta de Vigo 2-1

Op bezoek in Bernabeu ben je als tegenstander meestal kansloos. Al kon Zidane wel nog niet rekenen op Cristiano Ronaldo, wat dan toch weer een pak scheelt. En ei zo na kwam Celta de Vigo stunten in Bernabeu.

De Galiciërs kwamen halfweg de tweede helft op gelijke hoogte nadat Morata voor het openingsdoelpunt had gezorgd. Tni Kroos werd echter de redder in nood voor de thuisploeg: hij maakte er in minuut 81 2-1 van, meteen ook de eindscore.

Eibar - Valencia 1-0

Het zijn moeilijke dagen bij Valencia. De Spaanse club ziet Mustafi naar Arsenal vertrekken en moet vrezen dat ook Paco Alcacer nog andere oorden opzoekt.

Intussen zijn Los Che dramatisch aan de competitie gestart. Tegen Las Palmas werd in eigen huis met 2-4 verloren en ook de tweede wedstrijd leverde nul punten op. Eibar haalde het met het kleinste verschil. Bakkali viel in het slotkwartier nog in, maar kon het tij niet keren.

{INSERT_MATCHES_TODAY}

Caroline Tonnelier

La Liga \\ Celta De Vigo \\ Real Madrid \\ Valencia
 
 
Reacties.