Spanje vermorzelt Liechtenstein, Kosovo stunt met een Noor en Wales sterk!

05 september 2016 22:39

Ook vanavond waren er opnieuw een aantal belangrijke wedstrijden op weg naar het WK 2018 in Rusland. Wij bundelden alle resultaten, waarbij vooral Spanje en Kosovo in het oog liepen.

Groep G

Spanje haalde meteen de hamer boven tegen Liechtenstein. Costa, Silva en Morata maakten er tegen de dwergstaat elk twee, Vitolo en Sergi Roberto zorgden voor de 8-0.

Italië had het wat moeilijker op bezoek bij Israël, maar won uiteindelijk wel met 1-3. Albanië en Macedonië begonnen met een gelijkspel: 1-1.

Groep D

Het eerste duel van de avond was er eentje tussen Georgië en Oostenrijk. De bezoekers begonnen erg stevig aan het duel en dat leverde ook vrij vlug een voorsprong op. Hinteregger en Janko scoorden, Ananidze milderde nog voor de thuisploeg.

Later in groep D speelden Servië - Ierland 2-2 gelijk, terwijl Wales onder impuls van Bale goed is begonnen met een knappe 4-0 zege tegen Moldavië.

Groep I

In groep I tenslotte hebben alle ploegen na een speeldag een puntje. Kroatië - Turkije, Oekraïne - IJsland en Finland - Kosovo eindigden allen op 1-1. Voor Kosovo scoorde Berisha, die in het verleden voor Noorwegen uitkwam.

{INSERT_MATCHES_TODAY}

Aernout Van Lindt

Georgië \\ Oostenrijk
 
 
Reacties.