Maes en Weiler moeten puzzelen voor topper

18 september 2016 10:00

Vanmiddag staat er met KRC Genk - Anderlecht een onvervalste topper op het programma. Voor beide ploegen een mooie test om te zien hoever ze staan.

Anderlecht heeft een goede beurt gemaakt in Europa en trekt met vertrouwen naar Limburg. De Brusselaars verloren dit seizoen nog niet en zijn vooral voorin bijzonder sterk. Teodorczyk vindt de weg naar de netten vlotjes en zal straks ook Marco Bizot onder vuur nemen.

Coach Weiler moet zijn team vooral achterin goed zien te wapenen want ook bij Genk lopen enkele vlotscorende jongens rond. Bovendien moet de Anderlecht-coach de afwezigheid van de geblesseerde Tielemans opvangen.

Peter Maes grijpt wellicht in

KRC Genk heeft er tot dusver geen te beste week opzitten na nederlagen tegen Standard en Wenen. Bovendien zou een nieuwe nederlaag ervoor zorgen dat de Limburgers de top van het klassement moeten lossen met 10 op 21.

Peter Maes moet zijn jonge troepen dus scherp zetten en zal wellicht ingrijpen. Zo staan nieuwkomers Susic en Brabec dicht bij een basisstek. De meest ervaren pion, Thomas Buffel, is onzeker met hinder aan de bil. Ook Colley en Samatta kampen met kwaaltjes.

Speel gratis en win!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met 60 euro inzet win je:

  • 150 euro als KRC Genk wint
  • 168 euro als Anderlecht wint

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ KRC Genk
 
 
 
Reacties.