Staat Lokeren op tegen Standard?

18 september 2016 11:00

Sporting Lokeren ontvangt zondagavond op Daknam Standard. De troepen van Georges Leekens lieten een magere drie op twaalf optekenen en krijgen met Standard al de vierde topclub in vijf wedstrijden op bezoek.

De start van Sporting Lokeren was er immers geen om te benijden. De Waaslanders verloren onder meer van AA Gent, Club Brugge en Racing Genk. Geen schande, als je de namen zo ziet staan. Toch staat ook die drie op twaalf er.

Daarbovenop was de prestatie op bezoek bij AA Gent helemaal niet goed. Tegen Standard zal het uit een ander vaatje moeten tappen. Vooral Tom De Sutter zal hopen dat hij de bal iets meer zal zien dan in de Ghelamco Arena.

Selectie Lokeren: Copa, Verhulst, Creemers, Carlos, Ingason, Ticinovic, Galitsios, Skulason, Ninaj, Terki, Overmeire, Rassoul, Jambor, Bolbat, Patosi, Miric, Enoh, De Sutter, Coelho, Straetman, Hupperts, De Ridder.

Jankovic begon bij Standard dan weer met een zege tegen Racing Genk en een gelijkspel tegen het Celta de Vigo van Theo Bongonda. Geen al te slechte start voor de voormalige coach van KV Mechelen.

Standard moet het wel nog zonder Dompé en Kosanovic stellen. Ryan Mmaee zit dan weer wel opnieuw in de wedstrijdselectie.

Selectie Standard: Gillet, Hubert, Vits, Goreux, Fai, Scholz, Soares, Laifis, Fiore, Andrade, Enoh, Cissé, Trebel, Dossevi, Edmilson, Badibanga, Belfodil, Sa, Raman en Ryan Mmaee.

Standard is volgens UNIBET de favoriet. Een goeie gok van zestig euro op de Rouches kan u 144 euro opleveren. En die zestig euro? Die krijgt u via deze link gratis!

Jupiler Pro League \\ Sporting Lokeren \\ Standard
 
 
 
Reacties.