Belgische coach snapt het niet: "Ik blijf verbaasd dat niemand nog aan mij denkt wanneer men ergens een trainer nodig heeft"

21 september 2016 11:50

Hij verdiende zijn strepen al in het verleden, maar de laatste jaren durfde (?) geen enkele club uit de Jupiler Pro League nog met hem in zee te gaan. We hebben het natuurlijk over de ervaren rot Hugo Broos, tegenwoordig bondscoach van Kameroen.

Broos kende in het seizoen 2010-2011 met Zulte Waregem zijn laatste Belgische club. Daarna stond de voormalige Rode Duivel nog aan het roer bij JS Kabylie, NA Hussein Dey en nu bij de nationale ploeg van Kameroen.

De ex-coach van onder meer Club Brugge, Anderlecht en Genk heeft het naar zijn zin in Kameroen, maar toch hoopt hij op een dag nog eens een Belgische club te kunnen coachen. “Ooit hoop ik toch nog eens een kans te krijgen in België”, zegt Broos in Sport/Voetbalmagazine.

"Wat moet ik met mijn cv nog meer bewijzen?" - Hugo Broos

“Ik blijf verbaasd dat niemand nog aan mij denkt wanneer men ergens een trainer nodig heeft. Wat moet ik met mijn cv nog meer bewijzen?”, vraagt de ervaren rot zich luidop af.

Jupiler Pro League
 
 
 
Reacties.