De vele problemen waar Ferrera bij Standard mee kampte... "Dompé schold een staflid de huid vol en weigerde nog te lopen"

30 september 2016 17:40

Het ontslag van Yannick Ferrera zat er lange tijd aan te komen bij Standard, maar toch was het tijdstip verrassend te noemen. Verschillende redenen werden aangehaald waar het verhaal stopte, waaronder de jongens die naar de B-kern werden gestuurd en vervolgens terugkeerden naar de hoofdmacht.

Ferrera had naar eigen zeggen een reden om sommige jongens naar de B-kern te sturen. "Zo schold Domp en van de stafleden de huid vol voor de volledige spelersgroep en weigerde hij nog te lopen", doet de huidige KV Mechelen-trainer zijn verhaal in Het Laatste Nieuws.

Touré en Mbenza trainden onder Ferrera weinig mee wegens niet fit genoeg. Badibanga hoopte dan weer op speelminuten. "Daar komt ook geen verandering in", stelt de Vilvoordenaar vast. "Het waren allemaal logische beslissingen als je het mij vraagt. Dat de directie tien dagen na mijn ontslag met leugens op de proppen komt, vind ik klein."

Redactie

Jupiler Pro League \\ Europa League \\ Ajax \\ Standard \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.