Bossaerts vertelt straf verhaal over ploegmakker: "Hij dronk zich helemaal lazarus, viel omver en moest met ambulance naar het ziekenhuis"

01 oktober 2016 10:37

Profvoetballers zijn vaak heel plichtbewust met hun job bezig, maar af en toe moet de riem er eens af. Het leidt soms tot ongezien taferelen, vraag dat maar aan KV Oostende-speler Mathias Bossaerts.

“In al die jaren bij City kom je wel wat tegen, natuurlijk. De overgrote meerderheid was modelprof, maar zo nu en dan stoot je wel eens op iemand die buiten de lijnen kleurt”, vertelt Bossaerts in Fan.

“Ik ga zijn naam niet noemen, maar tijdens een avondje uit heeft een ploegmaat zich ooit eens helemaal lazarus gedronken. Hij viel zelfs omver en werd uiteindelijk in ambulance afgevoerd. Toen moesten er allerlei smoesje verzonnen worden waarom hij in het ziekenhuis was beland.”

"Ik drink niet" - Mathias Bossaerts

Bossaerts zal niet zo gauw in beschonken toestand te spotten zijn. “Dat zal mij niet zo snel overkomen. Ik drink niet en besef maar al te goed hoe je met je lichaam moet omgaan om het te maken. Ik wil er alles voor doen, stap voor stap.”

Redactie

Jupiler Pro League \\ KV Oostende
 
 
Reacties.