Club Brugge geeft CL-tickets met korting voor fans, maar die zijn ontevreden: "Kaakslag"

08 oktober 2016 14:22

Club Brugge wilde in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen FC Porto uitpakken met een leuke actie. Om het stadion na de 0 op 6 in de Champions League vol te krijgen tegen de Portugezen kunnen de mensen die een CL-abonnement kochten vrienden laten meekomen aan dumpingprijzen. Iedereen tevreden? Neen.

Club Brugge geeft de Champions League-abonnees de kans om enkele vrienden mee naar het stadion te nemen tegen absolute dumpingprijzen. Tickets van 40 euro gaan nu de deur uit voor pakweg 9 of 11 euro.

Maar de fans van blauw-zwart zijn allerminst tevreden met die gang van zaken. "Wanneer eens een beloning voor de echte fans", vragen ze zich af op de sociale kanalen van de club.

Zelfs bij onze redactie en op onze site kwamen een aantal furieuze reacties binnen: "Dit is een echte kaakslag, alweer wordt ons een rad voor de ogen gedraaid."

Bij Club Brugge zelf benadrukken ze dat het gaat om een beloning voor de leden van CLUB1918, die voor het seizoen 25 euro betaalden voor een lidkaart. En misschien een tip: als je 3 vrienden kan meebrengen aan een lage prijs, kunnen zij misschien de hele avond voor eten en drinken betalen?

Redactie

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ FC Porto
 
 
Reacties.