Jonas De Roeck knoopt weer aan met een overwinning: "Op deze manier kan Berchem elke week aanspraak maken op de zege"


Foto: FG 10 oktober 2016 17:46

Na een 1 op 6 tegen Bocholt en Thes Sport knoopte Berchem Sport tegen Hoogstraten weer aan met de zege. De ploeg van Jonas De Roeck blijft zo bovenin meedraaien.

Berchem Sport kwam al vroeg op achterstand, maar nog voor de rust stond de ploeg al op een 2-1 voorsprong. "We waren zonder discussie de gevaarlijkste ploeg en hebben dan ook verdiend gewonnen", zegt Berchem-coach Jonas De Roeck op de clubwebsite.

In de tweede helft kwamen we heel goed uit de kleedkamer en hebben we nog weinig weggegeven. Ik vind 3-1 een duidelijke uitslag. We hadden misschien ook wat geluk, maar daar heb je als ploeg natuurlijk zelf ook voor een stuk de hand in", vindt De Roeck.

De agressiviteit, de overgave en de wil om te presteren zijn elke week aanwezig.

Agressiviteit en overgave

"De agressiviteit, de overgave en de wil om te presteren zijn elke week aanwezig. Dat zien de supporters graag. Ik ben ervan overtuigd dat we op deze manier in elke wedstrijd aanspraak kunnen maken op winst, of toch minstens op punten", klinkt De Roeck vastberaden.

Berchem staat nu vijfde met 11 op 18. Rupel Boom en Olympia Wijgmaal tellen één puntje meer. Thes Sport en Spouwen-Mopertingen delen de leiding met 13 punten. Volgende week trekt Berchem naar Hades.

2e amateurliga B \\ Hoogstraten \\ Berchem Sport
 
 
 
Reacties.