Sprokkels 11/10: 7 Rode Duivels met privéjet naar huis, Pogba ruziet met Strootman en... danst

11 oktober 2016 19:03

Clubvoetbal, Europese bekers, de Croky Cup en de Rode Duivels. De verschillende competities volgen mekaar dit najaar in sneltempo op. Met dagelijks tal van nieuwtjes die we voor jullie bundelen in onze sprokkels.

  • Roberto Mancini wordt meer dan waarschijnlijk de nieuwe bondscoach van Engeland.
  • Rami Gershon krijgt geen schorsing na zijn rode kaart op het veld van Club Brugge. De verdediger van Gent ging toen hard door op Claudemir, maar de Geschillencommissie van de KBVB heeft nu beslist om Gershon niet te schorsen.
  • Zeven Rode Duivels stapten nog maandagavond op een privévliegtuig naar Engeland. Onder meer de broertjes Hazard, Michy Batshuayi en Kevin Mirallas zaten op dat vliegtuig, zo weet Het Nieuwsblad. Zo’n privéjet wordt betaald door de clubs, die hun spelers op die manier zo snel mogelijk terug hebben.
  • Kersvers papa Nicolas Lombaerts vliegt naar België, om zijn pasgeboren dochtertje te zien. Nadien vliegt de verdediger door naar Rusland.
  • Paul Pogba amuseerde zich maandagavond tegen Nederland. De Fransman scoorde het enige doelpunt van de partij, kreeg het aan de stok met Kevin Strootman en danste er na de match vrolijk op los. We laten onderstaande beelden voor zich spreken.

  • De grootste Nederlandse vakbond, FNV, sleep de FIFA voor de rechtbank. De Wereldvoetbalbond zou 1,34 miljoen gastarbeiders uitbuiten bij de bouw van de stadia voor het WK 2022 in Qatar.
  • Bacary Sagna, verdediger bij Manchester City, ligt een tijdje in de lappenmand. De Fransman liep een hamstringblessure op tijdens het WK-kwalificatieduel tegen Bulgarije en is drie weken buiten strijd.
  • Real Madrid gaat zijn stadion renoveren, kostprijs: meer dan 400 miljoen euro. Er zou onder meer een verschuifbaar dak komen. De Madrilenen zouden ook een hotel en winkelcentrum willen integreren, maar die plannen zijn afgewezen door de stad Madrid.
  • Mist Georginio Wijnaldum de Hate Game tussen Liverpool en Manchester United van komende maandag? De Nederlander liep maandag een hamstringblessure op tijdens het duel met Frankrijk en is onzeker voor maandag.
Jupiler Pro League \\ 1e klasse B \\ Premier League \\ Bundesliga \\ Ligue 1 \\ Primera Division \\ Chelsea \\ Marseille \\ Barcelona \\ België \\ Albanië
 
 
 
Reacties.