Pakt Club eindelijk eerste punten in Champions League?

18 oktober 2016 11:00

Nul goals gemaakt, zeven tegen. Dat is de trieste balans voor Club Brugge in de Champions League. Daarnaast zijn José Izquierdo, Lior Refaelov, Abdoulay Diaby en Björn Engels geblesseerd. Toch is winst noodzakelijk wil blauw-zwart nog enige rol van betekenis spelen.

Ook Michel Preud'homme wijst op het aantal gekwetsten: "Opnieuw kunnen we niet met onze sterkste ploeg spelen. Dat is nodig wil je tegen een team dat sterker is punten pakken", aldus de coach bij HLN. Daarnaast zijn Ruud Vormer, Anthony Limbombe en Felipe Gedoz ziek geweest, allemaal niet ideaal.

Europese top

Dat Porto de favoriet is, weet de Brugse trainer zeker. "Het is een ploeg die ondanks hun vele transfers altijd is blijven meedraaien aan de top van het Portugese en Europese voetbal."

Club moet durven vooruit spelen en zal ook wat geluk nodig hebben. "Zowel tegen Leicester als tegen Kopenhagen hebben wij de eerste kans van de wedstrijd gehad. Dat gaan we ook proberen te doen tegen Porto. Hopelijk gaat die eerste kans er deze keer wel in", besluit de veldheer van blauw-zwart.

Porto is een ploeg die ondanks hun vele transfers altijd is blijven meedraaien in de Europese top

Bij Porto is het vooral uitkijken naar André Silva in de spits. De jonge Portugees maakte al vijf doelpunten voor zijn club en was tijdens de laatste interlandbreak erg bedrijvig met een hattrick tegen Faeröer. Daarnaast zijn ook Iker Casillas en landgenoot Laurent Depoitre twee leuke spelers, al zit die laatste waarschijnlijk op de bank.

Een gokje wagen op blauw-zwart? Dat kan u redelijk wat opbrengen. Als u 60 euro inzet, kan u er 321 winnen bij een overwinning van de Bruggelingen. Haal snel bij UNIBET uw welkomstbonus op en ga aan de slag.

Johan Walckiers

Champions League \\ Club Brugge \\ FC Porto
 
 
Reacties.