Lierse raast maar door! De Belder en Benson schieten Lierse naar vlotte overwinning

21 oktober 2016 22:41

Lierse SK blijft maar vlammen in de Proximus League. De trotse leider opende vrijdagavond speeldag twaalf in eerste klasse B en deed dat in stijl. De troepen van Eric Van Meir haalden het al bij al makkelijk met 1-3 van Tubeke.

De Pallieters zaten al heel snel op rozen. Na amper zeven minuten spelen opende De Belder de score, halverwege de eerste helft verdubbelde Benson de voorsprong. Lierse kon de rest van de wedstrijd achterover leunen. Bij wijze van spreken dan toch.

Vlak na de rust bleek dat Lierse net iets te veel achterover leunde. Tahiri verschalkte zijn eigen doelman en plots stond het 1-2. Het bleef spannend tot rond het uur. Lierse kreeg een strafschop en De Belder schonk zijn ploeg de overwinning met zijn elfde van het seizoen.