Morata de verlosser, Totti en De Rossi schrijven samen geschiedenis en PSG blijft hakkelen

23 oktober 2016 22:55

Het voetbalweekend zit er alweer bijna helemaal op. Real Madrid, PSG en AS Roma waren de laatste topploegen die in actie kwamen. Het verdict?

Radja Nainggolan speelde 70 minuten voor AS Roma tegen Palermo, De Rossi en Totti dikten hun aantal wedstrijden samen aan tot 1001 in de Serie A. Er werd vlot gewonnen overigens: 4-1.

Real Madrid is met de schrik vrijgekomen Athletic de Bilbao. Benzema had de Koninklijke snel op voorsprong gebracht, maar na de gelijkmaker van Sabin was het wachten tot zeven minuten voor tijd Morata de 2-1 wist te lukken.

In de Franse League 1 speelden PSG en Olympique Marseille 0-0 gelijk. Leya Iseka zat de hele wedstrijd op de bank, de Parijzenaars kregen heel wat kansen, maar Cavani miste er flink wat.