Dit is ons Team van de Week!

24 oktober 2016 13:00

Op speeldag elf stak uiteraard de topper tussen Club Brugge en Anderlecht erbovenuit. Vier blauwzwarte boys haalden dan ook ons team van de week.

Doel

Weinig écht goeie keepers gezien dit weekend, maar Marco Bizot mag toch buigen over een goeie prestatie. Hij hield de vier schoten binnen het kader van Sint-Truiden vakkundig tegen en hielp zo zijn team naar een nipte zege in de derby.

Verdediging

Bij KV Kortrijk was Joãzinho alomtegenwoordig op de linkerflank en op rechts kon Racing Genk rekenen op een uitmuntende Timothy Castagne. Weg hoofdpijn, welkom prestaties. Denswil heerste bovendien achterin bij Club Brugge en stak ene Teodorczyk in zijn achterzak.

Middenveld

Bij blauwzwart stond ook het middenveld als een huis. Vormer en Vanaken hielden alles onder controle en zorgden ook voor de zege tegen de aartsrivaal. Lerager had bij Essevee opnieuw meer dan twaalf kilometer op de teller, dat berekende onze watcher ter plaatse.

Op de flanken blonken ook Limbombe bij Club en Raman bij Standard uit. Raman keerde terug uit ziekte en maakte twee goals tegen Waasland-Beveren. Hij zag zijn kans op een hattrick wel door de neus geboord toen Emond de strafschop mocht nemen.

Aanval

Helemaal voorin toonde Kolovos nogmaals zijn waarde voor KV Mechelen. Hij was technisch top en liet het team steeds aansluiten. Orlando Sá steekt in bloedvorm en scoorde twee wedstrijden op rij al telkens twee keer.

Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ Standard \\ STVV \\ Zulte Waregem \\ KV Kortrijk \\ SK Beveren
 
 
Reacties.