Van Holsbeeck gaat gedetailleerd in op het moment waarop supertransfer van Okaka niet doorging: "Met zijn pet en jeans in de zetel weigerde hij een nettoloon van 5 miljoen euro..."

24 oktober 2016 22:28

RSC Anderlecht leek deze zomer een superdeal te sluiten met Jiangsu Suning, tot Stefano Okaka moeilijk deed. En dus ging de riante transfer voor 15 miljoen euro naar China niet door.

Waarom de deal uiteindelijk niet doorging, lag volledig aan Okaka. "Hij gedroeg zich niet zoals de Chinezen graag hebben", legde manager Herman Van Holsbeeck maandag uit in Extra Time. "Hij kwam in zijn jeans en met een pet op binnen, en zette zich vervolgens in de zetel. Toen hij een aanbod van 5 miljoen euro netto kreeg, bekeek hij de Chinezen eens goed."

Het signaal van de Italiaanse beer kwam aan bij de voorzitter van Jiangsu Suning. "Discussieer nog een beetje over het salaris, zei hij. Hij is buiten gewandeld en we hebben hem niet meer gezien. Ik ben nog vier dagen met Okaka in Italië gebleven om de Chinese voorzitter tevergeefs te overtuigen."

Redactie

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ Anderlecht \\ Watford \\ KV Mechelen \\ Jiangsu Shuntian
 
 
Reacties.