"Het is vernederend", zei Mourinho tegen Conte, die nu op zijn beurt The Special One op zijn plaats zet

24 oktober 2016 10:56

Manchester United werd zondag werkelijk afgeslacht op Stamford Bridge. Antonio Conte haalde het ruim van zijn collega Jose Mourinho. Al was de Portugees niet bepaald blij met de gebaren die de Italiaan tijdens de wedstrijd maakte.

Bij een 4-0-tussenstand zweepte Conte het Chelsea-publiek nog eens extra op. Mourinho – vorig jaar nog trainer bij The Blues – stond erbij en keek ernaar. Het moet pijn gedaan hebben voor de Portugese succescoach.

Na het laatste fluitsignaal zocht Mourinho zijn collega-trainer op voor een handdruk. Er moest The Special One bovendien ook iets van het hart. “Bij 4-0 doe je zoiets niet. Doe het bij 1-0. Het is vernederend”, zou Mourinho zijn collega hebben toegefluisterd. Lees het hier nog eens na.

"Ik weet hoe ik me moet gedragen op en naast het veld" - Antonio Conte

Conte zelf kwam nog kort terug op het voorval. “Ik heb zelf gevoetbald, dus ik weet hoe ik me moet gedragen op en naast het veld. Ik denk dat het belangrijker is om over de wedstrijd zelf te praten.”

Om tot slot nog één keer terug te komen op het voorval. “Ik heb geen problemen met Jose, ik heb veel respect voor hem. Ik probeerde niemand belachelijk te maken”, besloot Conte.

Redactie

Premier League \\ Manchester United \\ Chelsea
 
 
Reacties.