Anderlechtse man van 10 miljoen bijt van zich af: "Ik heb geen hulp nodig" en "Gaan jullie nu van mening veranderen"

24 oktober 2016 05:59

"Hij is de man van 10 miljoen." De gezangen van de Club-fans bij de alweer vroegtijdige vervanging van Nicolae Stanciu lieten weinig aan de verbeelding over. Hoe moet het nu verder met de paars-witte recordaankoop?

De vermoeid ogende Stanciu kreeg ook op Jan Breydel geen voet aan grond. "Ik weet dat ik beter kan", berustte Stanciu. "Maar ik maak me niet druk nu. Iedereen kent wel eens een vormdip. Ik weet hoe ik hieruit geraak en heb dus geen hulp nodig."

De bank schrikt me niet af - Nicolae Stanciu

Door zijn indrukwekkend prijskaartje van 10 miljoen worden de prestaties van Stanciu nauturlijk met het vergrootglas bekeken. "De mensen beoordelen me anders dan de anderen. Na mijn wedstrijd tegen Charlroi reageerde iedereen enthousiast. Gaan jullie nu van mening veranderen? Ik ben lang niet de enige speler die voor tien miljoen euro wordt getransfereerd. Ik weet daar wel mee om te gaan."

Een rol als invaller tegen KV Mechelen om zo weer vertrouwen op te doen lijkt hoe dan ook de aangewezen oplossing woensdag. "De bank schrikt me niet af. Daar zal de coach over oordelen. Ik probeer nu goed te recupereren om mijn vertrouwde niveau weer op te pikken."

Diederik Geypen - Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Club Brugge
 
 
Reacties.