Terugkerende Van Loo baalt: "Écht een stomme goal"

26 oktober 2016 23:22

Anthony Van Loo moest woensdagavond bij KV Kortrijk depanneren op de linksachter. Het was voor de 28-jarige verdediger nog maar de eerste wedstrijd van het seizoen. Een leuke partij werd het niet.

"Het was niet goed, maar ook niet superslecht", aldus Van Loo na het gelijkspel tegen Eupen. "Iedereen was teleurgesteld met het gelijkspel in eigen huis, zeker na de kansen die we aan het einde nog kregen."

Vooral het tegendoelpunt van Eupen was frustrerend voor KV Kortrijk. Het viel immers op een moment dat de jongens uit de Oostkantons helemaal niet in de match zaten. "Ik ging in duel en die bal kwam uit ons duel met een carambole plots naar de rand van de zestien."

Eupen is écht een goeie ploeg -Anthony Van Loo

"Die bal week dan nog af en ging binnen. Het was écht een stom doelpunt." Eupen maakte de traditionele goeie start van Kortrijk in de eerste helft wel onmogelijk. "Eupen heeft het goed aangepakt. Ze zetten hoog druk, maar we wisten dat ze dat niet de hele wedstrijd konden volhouden.

Van Loo sloot af door te benadrukken dat de bezoekers niet onderschat mogen worden. "Eupen is echt een goeie ploeg. Ze stonden onderaan, maar er zit echt veel kwaliteit in die ploeg. individueel zijn ze sterk, je kan het een beetje vergelijken met Lierse een tijdje terug."

Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ Eupen \\ KV Kortrijk
 
 
Reacties.