Club Vrouwen hebben reden tot vieren, Mechelen aan opmars bezig en ook nog ...

06 november 2016 09:39

Niet enkel in de Super League werd gisteren gevoetbald, dat was ook zo in de andere nationale reeksen van het vrouwenvoetbal. Met toch opnieuw wat verrassende resultaten dit weekend.

In eerste nationale werden er bijna enkel gelijke spelen genoteerd. Enkel Gent B kon winnen - en vlotjes van Egem met 4-0. De spanning in de stand blijft ook te snijden, Woluwe (met Ex-Standardspeelsters De Gernier en Demoustier) staat momenteel op kop met 17 punten, Gent volgt met een match tegoed als tweede.

Tweede klasse A heeft een nieuwe leider. Club Brugge is de nederlaag van vorige week goed te boven gekomen en won van Saint-Ghislain met duidelijk 5-1 cijfers. Zwevezele morste puntjes tegen Sinaai (2-2) en zo staat blauw-zwart helemaal alleen aan de leiding momenteel. Het heeft ook nog een match minder gespeeld.

In tweede nationale B ten slotte won Sterrebeek met erg overtuigende cijfers van Anderlecht: 10-0. KV Mechelen van zijn kant is met 9 op 9 helemaal weggekomen onderaan, ook Wolfsdonk moest eraan geloven.

{INSERT_MATCHDAY}

Redactie

 
 
Reacties.