Zet Griezmann zinnen op toptransfer? "Het zou geweldig zijn om op clubniveau met hem samen te spelen"

10 november 2016 09:09

Antoine Griezmann is één van de meest begenadigde aanvallers van het moment. De Franse aanvaller groeide de voorbije jaren uit tot een topspits bij Atlético Madrid, en dat is werkelijk niemand ontgaan.

Er is veel interesse voor de man die uitblonk op EURO 2016 in Frankrijk. Griezmann heeft een hele goede band met zijn landgenoot Paul Pogba en wie weet zal die band in de toekomst een belangrijke rol spelen.

“Ik vraag Paul altijd naar hoe het gaat bij Manchester United”, vertelde Griezmann aan Sky Sports. “Het is een grote club met hele goede accommodaties. Wat ik precies aan Pogba vraag? Of sommige van zijn ploegmakkers echt zo goed zijn en hoe het is om met José Mourinho te werken.”

"Het zou geweldig zijn om op clubniveau samen te spelen met Pogba" - Antoine Griezmann

Over de transfergeruchten rond zijn persoon, wilde de aanvaller van Atlético niet al te veel kwijt. Alhoewel… “Er wordt veel gezegd en geschreven over een overstap naar Paris Saint-Germain of Manchester United, maar dat is nu niet aan de orde. Al zou het wel geweldig zijn om op een dag ook op clubniveau samen te spelen met Pogba.”

Redactie

Premier League \\ La Liga \\ Manchester United \\ Atlético Madrid \\ Frankrijk \\ Zweden
 
 
Reacties.