Tweedeklasser Sibret moet op zoek naar een nieuwe coach

15 november 2016 20:20

In Tweede Klasse B verloor Sibret dit weekend van Wuustwezel. Na de nederlaag besloot trainer Bernard Jeunejean het voor bekeken te houden. De club moet nu op zoek naar een nieuwe coach.

De vrouwenploeg van Sibret staat momenteel op een zesde plaats in het klassement, maar moet nu dus op zoek naar een nieuwe coach. Bernard Jeunejean, die sinds deze zomer trainer was bij Sibret, heeft beslist ermee te stoppen.

De reden van zijn vertrek ligt niet bij de resultaten, maar bij de mentaliteit van enkele speelsters. “Ik denk er al enkele matchen aan om te vertrekken, maar we stonden onderaan in het klassement”, zegt de ex-coach van Sibret in L’Avenir. "Nu we zesde staan, voel ik dat ik kan vertrekken."

“Ik vind het zeer jammer voor de meerderheid van de dames, maar er zijn enkelingen die een omgeving gecreëerd hebben waar ik me niet meer thuis kan voelen de komende achttien matchen.”

Volgende speeldag ontvangt de damesploeg van Sibret de tweede uit het klassement: Maria-Ter-Heide. Een belangrijke match voor Sibret, als ze de aansluiting met de top niet willen verliezen.

Tim Bex

Sibret
 
 
Reacties.