Ex-Club Brugge speler kan weer dromen van het hoogste niveau na een hoop pech

16 november 2016 13:51

Bij Club Brugge kende hij heel wat pech, maar ondertussen vond Sven D'hoest het voetbalplezier terug. Zelf droomt hij nog steeds van een carrière in het profvoetbal.

Neen, zijn loopbaan in het voetbal was geen lang leven beschoren. In enkele jaren tijd viel hij van de ene blessure in de andere. Reden genoeg om anderhalf jaar geleden zijn contract bij blauw-zwart te verbreken. Het begon nochtans fantastisch voor D'hoest, nadat hij op zijn zeventiende zijn debuut maakte tegen Anderlecht én in die match een penalty wist te stoppen.

Ik vond mijn spelvreugde terug en wie weet keer ik wel terug in het profvoetbal

Intussen vond D'hoest zijn spelvreugde terug in de tweede amateurliga bij Sint-Eloois-Winkel na een eerder verblijf bij Racing Standaard Wetteren. "Ik heb weer iets om elk weekend naar uit te kijken. Het is alvast leuker om te spelen, dan bij Club op de bank te zitten", zo legt hij uit in Sport/Voetbal Magazine.

"De weg terug is alleszins niet gemakkelijk, maar niets is onmogelijk", sloot de doelman af. Afwachten of de nog altijd maar 22-jarige doelman slaagt in zijn opzet.

Jupiler Pro League \\ 2e amateurliga A \\ Club Brugge \\ Sint-Eloois-Winkel
 
 
 
Reacties.