Het allerbeste maatje van Januzaj is nu een absolute wereldster: "We waren altijd samen"

23 november 2016 12:26

Adnan Januzaj komt tegenwoordig voor Sunderland uit, maar de beloftevolle aanvallende middenvelder is nog steeds eigendom van Manchester United. Ondanks twee moeilijke jaren, heeft Januzaj niets dan goede herinneringen aan zijn tijd bij de Engelse recordkampioen.

Januzaj verkaste op jonge leeftijd naar Manchester United. Op dat moment hengelden heel wat grote ploegen naar de speler, maar toch haalden The Red Devils het. “Omdat we erg gecharmeerd waren door het opleidinsproject dat zij voorlegde aan Adnan”, zegt vader Abedin Januzaj in Het Laatste Nieuws.

“Ik heb niets dan goede herinneringen aan mijn eerste jaren bij de U18”, pikt Adnan Januzaj in. “Ik had een fantastische trainer, Paul McGuinness, en ik amuseerde me op en naast het veld. Paul Pogba was mijn beste vriend. We waren altijd samen.”

Lachen met Pogba

“Paul wóónde omzeggens bij ons. Hij was ondergebracht in een building aan de overkant van de straat. Paul bleef thuis slapen, hij at mee, we reden samen naar de training… Paul is twee jaar ouder, en hij leunde toen dicht aan bij de A-ploeg, maar soms gebeurde het dat we allebei werden opgeroepen voor de reserven.”

Eens Januzaj in de ploeg kwam bij United, had Pogba de club al verlaten. “Na mijn eerste jaar is Paul vertrokken naar Juventus. Deze zomer zagen we mekaar terug – we moesten er samen om lachen”, besluit onze landgenoot.

Redactie

Premier League \\ Europa League \\ Manchester United \\ Sunderland
 
 
Reacties.