Muñoz komt terug op afscheid én de 'Messi van Beerschot': "Dat was érg pijnlijk"


Foto: © Jan Mees beerschotwilrijk.be 01 december 2016 16:39

Bij Beerschot-Wilrijk sleepte Antonio Muñoz Herrera twee promoties in de wacht in twee seizoenen. Het laatste werd er echter één om snel te vergeten. Al zeker omdat hij daarna bedankt werd voor bewezen diensten.

"Ik was blij bij Beerschot-Wilrijk na twee fantastische jaren. Vorig jaar was het geen goed jaar voor mij. Ik wou daarom dit jaar echt een fantastisch seizoen draaien en mijn kwaliteiten tonen. Toch gaven ze aan dat ze niet meer op mij rekenden. Dat was erg pijnlijk", aldus Muñoz in een gesprek met Voetbalkrant.com

Toch blijft hij Beerschot-Wilrijk steunen. "Ze spelen fantastisch en ik heb er heel goeie vrienden, met onder meer Hernan Losada, Tom Pietermaat en Jaric Schaessens. Ik volg het zeker nog. Ik wil ook dat ze naar eerste klasse gaan. daar horen ze thuis.

Losada is de Messi van Beerschot

Zijn huisgenoot Losada pakte uit met een geweldige dribbel enkele weken terug. "Ik heb die gezien en ik zei hem meteen: 'het is Messi in een shirt van Beerschot-Wilrijk! Net als die keer toen Boateng tegen de grond ging.' Je ziet dat Hernan opnieuw plezier heeft op het veld. Hij is scherp, gemotiveerd en maakt verdedigers af."

De aftrap geven op het Kiel? Neen, dat is voor gepensioneerde voetballers

Een wedstrijd bijwonen lukte nog niet. "Neen, ik moest meestal zelf voetballen. Of ik ooit eens de aftrap ga geven. Liever niet. Dat is voor ex-voetballers, dus dat is nog veel te vroeg", lacht Muñoz.

2e amateurliga B \\ KFCO Beerschot-Wilrijk \\ Rupel Boom
 
 
 
Reacties.