Muñoz bloeit ondanks blessure opnieuw open bij Rupel Boom: "Antonio is back!"


Foto: © Antonio Muñoz 02 december 2016 16:10

Na een verloren jaar door blessures bij Beerschot-Wilrijk, liep het begin dit seizoen opnieuw goed voor Antonio Muñoz. De Spaanse goalgetter stond aan het begin van het seizoen helemaal bovenaan de topschutterslijst.

"Ik zat meteen goed in vorm en scoorde vijf goals in de eerste zes wedstrijden", aldus Muñoz in een gesprek met Voetbalkrant.com. "Op dat moment was ik topschutter, zeker na het moeilijke seizoen bij Beerschot deed dat deugd. Antonio is back", lacht de aanvaller.

Toch kwam hij daarna opnieuw in de lappenmand terecht. "Het is een blessure aan de adductoren. Zoiets komt nooit op een goed moment, maar zeker niet wanneer je in bloedvorm zit en alles goed gaat."

Een blessure komt nooit op een goed moment, maar zeker niet als je in bloedvorm zit -Antonio Muñoz

"Ik hoop dat ik tegen Olympia Wijgmaal (op 11 december) terug in de selectie kan zitten, maar ik mik op de wedstrijd tegen Spouwen-Mopertingen de week erop. Ik wil echt nog spelen voor de winterstop", klinkt het gemotiveerd.

Hij heeft het overigens erg naar zijn zin bij Rupel Boom. "Het is een goeie, jonge ploeg met veel kwaliteit. Er is ook geen druk, we willen gewoon een goed seizoen draaien. Maar de play-offs zitten er met deze ploeg in, dus gaan we ons niet inhouden."

Muñoz geldt als een leider bij de club uit tweede amateur. "De coach vroeg of ik niet bij de groep leiders wilde horen. Daarover heb ik niet getwijfeld. Met mijn ervaring kan ik de ploeg helpen. Ik probeer een kapitein te zijn in de kleedkamer."

2e amateurliga B \\ Rupel Boom
 
 
 
Reacties.