Columnist trekt aan de alarmbel na CL-campagne van Club Brugge: "Onze kampioen was twee keer kansloos tegen de vaandeldrager van het Deense voetbal

08 december 2016 21:43

Neen, het werd voor Club Brugge geen gedroomd wederoptreden in het kampioenenbal. Veel kenners plaatsen vraagtekens bij de pijnlijke 0 op 18 van blauw-zwart in de Champions League.

"Ik snap nog steeds niet waarom het afscheid aan het kampioenenbal zo pijnlijk moest zijn. Elf jaar heeft blauw-zwart geknokt om er op dit niveau bij te zijn en dan zadelt het zichzelf op met de herinnering aan deze non-match", schrijft journalist/columnist François Colin op de voetbalblog De Witte Duivel. "Je zal maar als Brugse fan een abonnement voor de Champions League gekocht hebben en aan het slot van een teleurstellende campagne de draak van gisteravond als afsluiter aangeboden krijgen."

"Samengevat: het optreden van Club op het kampioenenbal was ontluisterend. Nul punten in misschien wel de zwakste poule van allemaal. Leicester is immers niet meer de Engelse kampioen, maar een degradatiekandidaat uit de Premier League. FC Porto is al een paar jaar niet meer dan de nummer twee van Portugal, een land met evenveel inwoners en een zwakkere economie als België. En dat onze kampioen twee keer kansloos is tegen de vaandeldrager van het Deense voetbal is ronduit alarmerend."

Redactie

Champions League \\ Club Brugge
 
 
Reacties.