Vertrekken ze in januari bij Club Brugge? Bolingoli en Mechele spreken zich uit over hun toekomst

08 december 2016 07:59

Michel Preud'homme gaf in de overbodige wedstrijd tegen FC Kopenhagen nog eens een kans aan enkele spelers die dit seizoen nog maar weinig minuten maakten. Onder hen ook de youngsters Boli Bolingoli en Brandon Mechele.

Beiden kregen ze nog eens een kans, maar overtuigen deden ze nu ook weer niet. Mechele was rechtstreeks betrokken bij de twee tegendoelpunten, met een own goal en een dekkingsfout. Zijn reactie op die tegendoelpunten kan je hier lezen.

Over zijn toekomst – al dan niet bij Club Brugge – was Mechele kort. Als iedereen fit is, dan is Mechele in principe pas vierde keus in het hart van de defensie. Denswil, Engels en Poulain hebben een streepje voor. “Mijn toekomst? We zullen wel zien wat er gebeurt”, aldus Mechele.

"Ik heb nog een maand om me aan de coach te tonen" - Boli Bolingoli

Boli Bolingoli zit in hetzelfde schuitje. De linkspoot loopt over van de gretigheid, maar heeft het moeilijk om zich door te zetten. “Ik probeer de kansen die ik krijg te grijpen. Daarna zien we wel. Ik heb nog een maand om me aan de coach te tonen en dan zal er een beslissing worden genomen.”

“Ik probeer iedere keer dat ik in actie kom mijn best te doen. Meer kan ik niet doen. Of ik mijn situatie moet evalueren in januari? We zien wel wat er gebeurt in januari”, besloot de neef van Romelu en Jordan Lukaku.

Timothy Collard

Champions League \\ Club Brugge \\ FC København
 
 
Reacties.