De doelmannencarrousel begint te draaien: "Heb hem gezegd naar Gent te gaan in plaats van Anderlecht" en ook Marc Coucke komt zich mengen in debatten

18 december 2016 13:29

De Belgische topclubs hebben quasi allemaal een nieuwe, meer ervaren of simpelweg betere doelman nodig. En dus zou het wel eens een erg interessante transferwinter kunnen gaan worden.

Zowel AA Gent als Anderlecht speuren al eventjes naar een nieuwe doelman en zijn daarbij op hetzelfde target gebotst: Lovre Kalinic, een 26-jarige doelman van Hajduk Split.

Een bod van 2,5 miljoen euro van de Gentenaars werd in Kroatië afgewezen, maar de Buffalo's lijken wel een stapje voor te hebben op Anderlecht. "Ik heb met hem gepraat en gezegd dat Gent de beste stap is. En ze spelen nog tegen Tottenham ook!", aldus Mario Carevic - ex-Lokerenspeler in de Kroatische pers.

Hardnekkig gerucht ondertussen is dat Davy Roef wel eens de vervanger van de geblesseerde Silivio Proto zou kunnen worden bij KV Oostende. Al heeft Marc Coucke via Twitter die geruchten afgedaan als zever in pakjes.

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Europa League \\ Anderlecht \\ KRC Genk \\ KAA Gent \\ Zulte Waregem \\ KV Oostende \\ Hajduk Split
 
 
Reacties.