Transfergeruchten 25/12: Witsel, Mechele, Izquierdo, Eto'o, Ryan, ...

25 december 2016 22:47

Vanaf 1 januari barst het transfergeweld opnieuw los. In de eerste maand van het volgende jaar krijgen de clubs de tijd om bij te sturen waar nodig en versterking in huis te halen. In Europa worden de verlanglijstjes van onder het stof gehaald en wij zetten de belangrijkste geruchten op een rijtje.

  • De geruchten over Axel Witsel worden hardnekkiger. Shanghai SIPG, de club van ex-teammaat Hulk, wil 25 miljoen euro neertellen voor onze landgenoot.

  • Brandon Mechele speelt binnenkort mogelijk bij een andere eersteklasser. Kom er in dit artikel meer over te weten.

  • Is er een oplossing in de maak voor Memphis Depay? Ook FC Porto wil de Nederlandse international van Man United nu inlijven.

  • José Izquierdo staat de komende maanden voor een droomtransfer. Als de Colombiaan zijn kampioenenniveau ook in 2017 haalt, kan blauw-zwart ruim 20 miljoen euro opstrijken voor zijn snelduivel.

  • Osasuna is niet langer in onderhandeling met Valencia voor de huur van Mathew Ryan. Dit opent weer perspectieven voor de Belgische topclubs.

  • Samuel Eto'o is enorm gegeerd. Zowel Antalyaspor, zijn huidige club, als Besiktas willen op de diensten van de aanvaller een beroep doen.

  • Frank Lampard was deze week op bezoek bij Chelsea. De oud-international houdt de opties over zijn toekomst open.

Redactie

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ Bundesliga \\ Ligue 1 \\ Europa League \\ Anderlecht \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ KAA Gent \\ Sporting Lokeren \\ Standard \\ Zulte Waregem \\ Eupen \\ Manchester United \\ Chelsea \\ Newcastle United \\ Sunderland \\ Nice \\ VfL Wolfsburg \\ Valencia CF \\ KV Oostende \\ Burnley \\ Crystal Palace \\ KV Kortrijk \\ Moeskroen \\ Randers FC \\ Zenit St Petersburg
 
 
Reacties.