Na huwelijksfeest staat er Carlos Tevez een wel héél onaangename verrassing te wachten

27 december 2016 19:11

Carlos Tevez is recent in het huwelijksbootje gestapt, maar bij zijn thuiskomst stond er de Argentijnse voetballer een wel heel erg onaangename verrassing te wachten. Er is namelijk ingebroken bij Tevez thuis.

De voormalige aanvaller van Manchester City, United en Juventus trouwde in Buenos Aires en ging daarna met 200 familieleden en vrienden vieren in Uruguay. Maar toen hij opnieuw thuiskwam, was er ingebroken in zijn woning.

Een extra zure nasmaak na wat wellicht één van de mooiste dagen in zijn leven was. De politie maakte wel geen verdere details bekend over de inbraak.

Tevez (l) in zijn periode bij Juventus

Tevez speelt momenteel na vele jaren in Europa in zijn thuisland bij Boca Juniors. De spits staat wel op het punt om de Argentijnse topclub in te ruilen voor een avontuur in China bij Sjanghai Shenhua. Hij kan er een slordige 38 miljoen euro per jaar opstrijken.

Het huwelijk van Carlos Tevez (32) heeft een zure nasmaak gekregen. De Argentijn trok met zo'n 200 genodigden naar Uruguay voor het huwelijksfeest, maar stelde bij zijn terugkomst in Argentinië vast hoe dieven hadden ingebroken in zijn woning.

Carlos Tevez, ex-aanvaller van onder meer Manchester United, Manchester City en Juventus, stapte vorige week donderdag in Buenos Aires (Argentinië) in het huwelijksbootje.

De spits van Boca Juniors trok daarna met zo'n 200 genodigden naar Carmelo (Uruguay) voor een feest van drie dagen.

Bij zijn thuiskomst in Argentinië stelde Tevez vast dat hij het slachtoffer was geweest van een woninginbraak. De politie maakte geen details bekend.

Tevez zou overigens deze week zijn transfer naar Sjanghai Shenhua afronden. De Chinese club heeft hem een jaarsalaris van 40 miljoen dollar (38,24 miljoen euro) aangeboden om Boca Juniors te verlaten.

Bart Ver Elst

Boca Juniors
 
 
Reacties.