Nikola Storm legt uit waarom hij voor OHL koos en is verlost van de Brugse bank: "Dat was nog het meest frustrerende"

10 januari 2017 20:55

Nikola Storm komt het komende halfjaar voor Oud-Heverlee Leuven uit. De vleugelaanvaller kende een uitstekende zomervoorbereiding, maar zag de jongste maanden zijn kansen op speelminuten stelselmatig slinken.

"Ik zat met een dubbel gevoel bij Club", vertelt Storm aan Voetbalkrant.com. "Het is natuurlijk fantastisch om dagelijks met een kampioenenploeg op het veld te staan. Maar als je niet mag spelen, begint dat te knagen. Dat de invalbeurten bovendien zo kort waren, was nog het meest frustrerende."

OHL vs. Willem II

En dus koos de winger voor een tijdelijke overstap naar OHL. "De Leuvense interesse was héél groot", gaat Storm verder. "Ook met Willem II verliepen er contacten, maar OHL was concreter. Het gevoel zat meteen goed na de gesprekken met de coach (Emilio Ferrera, red.)."

"OHL is de ideale ploeg voor mij om minuten te maken en vertrouwen op te doen. De club heeft nog steeds ambitie om mee te doen aan de play-offs met de eersteklassers. Ik ga er alles aan doen om mee voor een goede afloop te zorgen. Daar voel ik me fysiek klaar voor."

Morgen heeft Storm het nog over de bijzondere steun van zijn coach bij Club Brugge Michel Preud'homme.

Diederik Geypen

Jupiler Pro League \\ 2e klasse \\ Nederlandse Eredivisie \\ Club Brugge \\ Willem II \\ OH Leuven
 
 
Reacties.