'Engelse subtopper brengt officieel (monster)bod uit op smaakmaker uit de Jupiler Pro League, transfer in stroomversnelling'


Foto: © photonews 11 januari 2017 13:42

Het is de mensen van Everton menens. De Engelse subtopper wil deze maand komen shoppen in de Jupiler Pro League én het mag iets kosten. Trainer Ronald Koeman heeft zijn zinnen gezet op een smaakmaker uit de Belgische competitie: Ishak Belfodil.

Belfodil speelt al weken de pannen van het dak bij Standard en dat is ook enkele buitenlandse clubs niet ontgaan. West Bromwich Albion, Celta de Vigo en Everton: allen hebben ze al eventjes een oogje op de Algerijn.

Een bod van 10 miljoen euro hing in de lucht en nu zou Everton ook effectief een officieel bod hebben neergelegd bij Standard. Het Nieuwsblad weet dat de Rouches die 10 miljoen niet accepteerden en afgelopen nacht verder onderhandelden met een delegatie van The Toffees.

Maar Everton bleef niet bij de pakken zitten en heeft ondertussen al een nieuw voorstel gedaan met een waarde van om en bij de 12 miljoen euro. Volgens Engelse bronnen zou het nu erg snel gaan.

Vandaag zou hij normaal nog trainen op winterstage in Spanje voor Standard, maar daarna zou hij snel naar Engeland trekken om er medische testen af te leggen.

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ Standard \\ Everton
 
 
 
Reacties.