OH Leuven - Tubeke? Mis er geen minuut van!

14 januari 2017 19:30

Fantastisch nieuws voor de fans van het voetbal in 1e nationale B. Het tweede luik van de competitie zal jij helemaal gratis en LIVE kunnen bekijken. Mis geen enkele wedstrijd!

Ook dit jaar kunnen we weer in de diverse competities genieten van leuke televisie. Maar niet enkel in de buitenlandse topcompetities, vanaf heden ook in de eerste nationale B.

Voor Roeselare is de eerste periode al binnen. OH Leuven moet tegen Tubeke dan weer zijn laatste kans van het seizoen grijpen als het nog wil meespelen om de topplaatsen in de tweede periode.

Ook deze tweede competitie zou wel eens een nagelbijter kunnen worden. Volg het op de voet. Een verrassing van Tubeke maakt er al meteen 270 euro van via onze gratis bonus van 200% tot 80 euro.

Extra leuk:

Antwerp is zeven wedstrijden op rij ongeslagen in de Proximus League maar speelt op zondag 15 januari de lastige uitwedstrijd tegen Cercle Brugge. Jij kunt profiteren van deze spannende wedstrijd want Unibet verdeelt een prijzenpot van niet minder dan €5,000 in free bets als Antwerp de wedstrijd wint tegen Cercle Brugge.

Hoe werkt het?

Om aanspraak te maken op deze aanbieding dien je als volgt te werk te gaan:

  1. Schrijf je in voor de promotie.
  2. Wed voor de start van Cercle Brugge - Antwerp minimaal €5 op de Proximus League (minimale odds 1.40).
  3. De spelers die aan bovenstaande voorwaarden voldoen, verdelen €5,000 in free bets als Antwerp wint tegen Cercle Brugge.

Al deze wedstrijden en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn dankzij ons live en GRATIS te volgen via UNIBET TV.

Al die matchen kan u via Unibet LIVE en GRATIS bekijken. Heb je geen account, geen probleem. Maak hier je account aan en dan kan je straks direct kijken!

Redactie

2e klasse \\ Tubeke \\ OH Leuven
 
 
Reacties.