"Iedereen kijkt naar Antwerp, maar hij was de missing link"

15 januari 2017 12:29

Nog 7 speeldagen scheiden de teams in eerste nationale B van ofwel een play-off om promotie, ofwel een titelfeest voor Roeselare. Rest de vraag: wat mogen we de komende weken nog verwachten van Antwerp en Lierse?

Antwerp en Lierse zijn de uitdagers van Roeselare dit seizoen. "Iedereen kijkt natuurlijk naar Antwerp dit seizoen. Tegen Roeselare waren ze erg sterk en Faris Haroun is er misschien wel de missing link", aldus Jeroen Roppe van Proximus TV tegenover onze redactie.

"Hij zorgde voor de link tussen de verdediging en de aanval en deed het heel goed tegen Roeselare. Hij kan misschien wel de belangrijke transfer blijken die Antwerp nodig had. Hij is heel bepalend en heeft veel ervaring. Antwerp is een van de te kloppen ploegen."

"Lierse heeft dan weer een tikje gekregen. Vooraf waren zij wel mijn nummer 1, maar het zal moeilijk worden nu. Ze hebben ook te maken met enkele blessures. Het wordt in ieder geval een erg spannende competitie, want er zijn tot op heden weinig wedstrijden met groot verschil gewonnen", beseft Roppe.

Ook de 'kleinere teams' zullen dus nog een rol spelen: "Union was volledig leeg bij het ingaan van de winterstop, maar nu Rajsel en Aoulad fit zijn hebben ze plots twee 'nieuwe' spelers erbij. Daarmee kunnen ze zeker nog een hartig woordje meespreken voor die vierde plaats."

Ook deze tweede competitie zou wel eens een nagelbijter kunnen worden. Volg het op de voet. Een verrassing van Cercle maakt er al meteen 240 euro van via onze gratis bonus van 200% tot 80 euro.

Al deze wedstrijden en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn dankzij ons live en GRATIS te volgen via UNIBET TV.

Al die matchen kan u via Unibet LIVE en GRATIS bekijken. Heb je geen account, geen probleem. Maak hier je account aan en dan kan je straks direct kijken!

Extra leuk:

Antwerp is zeven wedstrijden op rij ongeslagen in de Proximus League maar speelt op zondag 15 januari de lastige uitwedstrijd tegen Cercle Brugge. Jij kunt profiteren van deze spannende wedstrijd want Unibet verdeelt een prijzenpot van niet minder dan €5,000 in free bets als Antwerp de wedstrijd wint tegen Cercle Brugge.

Aernout Van Lindt

2e klasse \\ Antwerp \\ Cercle Brugge
 
 
Reacties.