KVO en Genk plannen al hun tripje naar de Heizel: "We moeten nu niet dromen, maar doen"

17 januari 2017 11:00

KV Oostende en KRC Genk beginnen vanavond aan hun tweeluik richting Heizel. Marc Coucke heeft een droom met zijn Weireldploegsje, terwijl er bij de Limburgers een nieuwe coach aan het roer staat die zich wil bewijzen.

KV Oostende en KRC Genk hebben deze wedstrijd - en natuurlijk het vervolg van het seizoen - voorbereid onder een Spaans winterzonnetje. Met andere woorden: de batterijen zijn opgeladen.

"We moeten nu niet dromen", is Yves Vanderhaeghe duidelijk. "We moeten doen." De verwachtingen zijn hooggespannen in de vernieuwde Versluys Arena. "Schreeuw KVO naar de Heizel", is niet voor niets al wekenlang dé slogan.

William Dutoit - overgekomen van STVV - maakt vanavond zijn debuut tussen de palen. Niet alleen Didier Ovono, maar ook Sébastien Siani en Knowledge Musona vertoeven overigens op de Afrika Cup.

Bij de Smurfen staat er met Albert Stuivenberg een nieuwe coach aan het roer. Leuk detail: de Nederlander heeft de beelden uit de competitie (6-0-overwinning voor Oostende, nvdr.) zeker en vast bekeken.

Trekt de thuisploeg aan het langste eind?

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al een mooie 144 euro op. Geloof je dat het opnieuw een 6-0-overwinning zal worden voor de Kustboys? Dan mag je maar liefst 24.060 euro bijschrijven op je bankrekening. Voor zo'n bedrag helpen we je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Cédric De Volder

Beker van België \\ KRC Genk \\ KV Oostende
 
 
Reacties.