ARB Hamme wint, maar heeft nog werk

22 januari 2017 14:30

Veidec ARB Hamme mocht voor zijn eerste partij met inzet in de competitie dit jaar aanzetten tegen Tervuren. Het werd een spannende match met veel doelpunten, maar er is nog werk aan de winkel.

Veidec ARB Hamme won vorige week nog in de Beker van België, nu stond er opnieuw een wedstrijd in de competitie op het programma tegen Tervuren.

Na een spektakelduel met 14 doelpunten stond er een 8-6 overwinning voor de thuisploeg op het scorebord. Knap, maar zeker in de eerste helft ging het niet goed met Hamme: ruststand 1-4.

Na de 2-6 tussenstand werd het wel snel 7-6 door vijf goals in zeven minuten. Volgende week staat de kraker met landskampioen Thulin op het programma en zal het beter moeten voor Hamme.