'Griezmann heeft akkoord met Engelse topclub, schokkende zomertransfer van 115 miljoen euro op til'

02 februari 2017 11:31

Is Antoine Griezmann aan zijn laatste maanden als speler van Atlético Madrid bezig? Het zou best kunnen. Volgens de laatste berichten heeft de Franse aanvaller nu al een akkoord met een Engelse topclub over een transfer in de zomer.

Het zal u niet verbazen dat die Engelse topclub naar de naam Manchester United luistert. The Red Devils azen al een tijdje op Griezmann en zouden hem over enkele maanden ook effectief beet hebben.

Volgens The Express hebben Griezmann en United alvast een akkoord. De 25-jarige aanvaller zou op Old Trafford hetzelfde jaarloon als zijn goede maatje Paul Pogba kunnen opstrijken: zo’n 17 miljoen euro.

115 miljoen euro

Op clubniveau is er vooralsnog géén akkoord. Verwacht wordt dat Manchester United de volle pot zal moeten betalen aan Atlético Madrid. Griezmann heeft een gelimiteerde afkoopsom van 115 miljoen euro in zijn contract staan. Wellicht laten Los Colchoneros hun smaakmaker niet voor minder gaan. Als de deal rondkomt, dan wordt Griezmann in één klap de duurste speler ter wereld.

Redactie

Premier League \\ La Liga \\ Manchester United \\ Barcelona \\ Atlético Madrid
 
 
Reacties.