Chinese club van Carlos Tevez sneuvelt in kwalificatieronde Aziatische Champions League: "Bieden oprechte verontschuldigingen aan"

09 februari 2017 10:08

Shanghai Shenhua heeft zijn excuses aangeboden aan de fans. De steenrijke Chinese voetbalclub slaagde er niet in zich te plaatsen voor de Aziatische Champions League. Shangai sneuvelde in de voorronde.

Het Australische Brisbane Roar was in de laatste kwalificatieronde te sterk voor het Chinese team van trainer Gus Poyet. Shenhua had zich onlangs met veel poeha versterkt en haalde ondermeer de Argentijnse vedette Carlos Tevez naar Azië. Ook de Nigeriaan Obafemi Martins speelt bij Shenhua, dat afgelopen seizoen vierde werd in de Chinese competitie en daardoor kwalificatieduels moest spelen voor de AFC Champions League.

"We schamen ons voor het resultaat van vandaag en willen alle fans die de kou trotseerden om naar het stadion te komen onze oprechte verontschuldigingen aanbieden", luidde het in een communiqué. "Onze spelers hebben hun best gedaan en we verlangden naar de zege. Soms kan voetbal wreed zijn."

Redactie

China
 
 
Reacties.