Ligt de toekomst van José Izquierdo al min of meer vast? "Dat zou een goede zet zijn voor zijn carrière"

10 februari 2017 10:21

Waar ligt de toekomst van José Izquierdo? Op die vraag krijgen we ongetwijfeld tijdens de zomermercato een antwoord. De Colombiaan heeft keuze uit verschillende opties, zijn makelaar reikt de meest geschikte aan.

Afgelopen zomer kwamen onder meer Hamburg en Sevilla aankloppen, terwijl ook de Premier League Izquierdo enorm aanspreekt. Om een overgang naar Engeland te vergemakkelijken, zou de vleugelaanvaller weldra zijn kans moeten krijgen bij de nationale ploeg van Colombia.

"Spanje zou een goede zet zijn voor zijn carrière", klinkt zijn manager Norman Capuozzo overtuigd in Het Laatste Nieuws. "Zeker als je ziet hoe andere talentvolle spelers bijvoorbeeld Sevilla gebruikt hebben om nóg een stap hoger te zetten. Kijk naar Bacca. José is klaar voor een echt grote club"

Grenzen verleggen

Hoewel de clubs de komende maanden in de rij zullen staan, ligt de focus nu volledig op een nieuwe landstitel met Club. Ik heb José meteen gezegd: 'Het is vanaf de eerstvolgende training dat je moet bewijzen dat je die Gouden Schoen waard bent. Je moet jezelf pushen, je grenzen verleggen.' Dat zal hem niet moeilijk vallen, echt waar."

Redactie

Jupiler Pro League \\ Bundesliga \\ La Liga \\ Club Brugge \\ Hamburger SV \\ Sevilla
 
 
Reacties.