Lommel - Lierse? Mis er geen minuut van!


Foto: © Photonews 17 februari 2017 20:15

Fantastisch nieuws voor de fans van het voetbal in 1e nationale B. Het tweede luik van de competitie zal jij helemaal gratis en LIVE kunnen bekijken. Mis geen enkele wedstrijd!

Ook dit jaar kunnen we weer in de diverse competities genieten van leuke televisie. Maar niet enkel in de buitenlandse topcompetities, vanaf heden ook in de eerste nationale B.

Voor Roeselare is de eerste periode al binnen. In de tweede periode staat Lierse er plots geweldig goed voor. Nog twee keer winnen en de tweede periode is zeker voor hen. Kunnen ze ook in Lommel winnen?

Ook deze tweede competitie zou wel eens een nagelbijter kunnen worden. Volg het op de voet. Een overwinning van Lommel maakt er al meteen 260 euro van via onze gratis bonus van 200% tot 80 euro.

En er is meer! De ontknoping nadert in de Eerste Klasse B en daarom kun je bij Unibet profiteren van een mooi aanbod. Als je minstens €5 live inzet op de Proximus League krijg jij een €5 free bet voor de Jupiler Pro League. Via Unibet TV kijk je elke match van de Proximus League live!

Hoe werkt het?

1) Schrijf je in voor de promotie
2) Wed live voor minstens 5 aan minimum odds van 1.40 op wedstrijden van de Proximus League (17/02 - 19/02)
3) Krijg voor maandag 20 februari om 18u00 een €5 free bet die je kunt gebruiken voor de Pro League

Al deze wedstrijden en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn dankzij ons live en GRATIS te volgen via UNIBET TV.

Al die matchen kan u via Unibet LIVE en GRATIS bekijken. Heb je geen account, geen probleem. Maak hier je account aan en dan kan je straks direct kijken!

1e klasse B \\ Lierse SK \\ Lommel United
 
 
 
Reacties.